top of page

MEDISCHE NASCHOLINGEN

OTRO Elements Care organiseert inhoudelijke nascholingen voor huisartsen en medisch specialisten. Back-to-basic. In de Italiaanse Alpen. Tijdens onze 5-daagse nascholingen gaan we telkens samen op zoek naar antwoorden op prangende vragen op het gebied van o.a. leeftsijl geneeskunde.​ De sprekers bespreken -aan de hand van wetenschappelijke onderzoeken- de meest recente ontwikkelingen, maar geven ook praktijkvoorbeelden van best practices. Zij leren ons vaardigheden om op innovatieve wijze om te gaan met leefstijl vraagstukken en zij laten ons tevens reflecteren en bezinnen op onze eigen principes, waarden, ervaring en dilemma’s.
 
Onze nascholingen in  2023:
[ Leefstijl introductiecursus 'Otro 1.0’ ] voor huisartsen, medisch specialisten & arts-assistenten. 
[ Leefstijl verdiepingsnascholing ‘Otro 2.0’ ] een verdiepingscursus voor huisartsen, medisch specialisten & arts-assistenten die reeds mee zijn geweest. In overleg is deze nascholing nu ook als eerste bij te wonen. 
NIEUW [ Leefstijl verdiepingsnascholing 'Otro 3.0’ ]  een verdere verdiepingsnascholing voor liefhebbers die deelnamen aan Otro 1.0 en 2.0
 
Aanmelden?
Heb je interesse in één van onze nascholingen, kijk in onze agenda voor data en meld je snel aan. Klik [ hier voor Otro 1.0 ] om jezelf op te geven voor 'Innovatie in de complexe geneeskunde' of [ hier voor Otro 2.0 of 3.0 ] voor deelname aan de 'Leefstijl verdiepingsnascholing'. Jouw aanmelding is pas definitief als het aanmeldingsformulier volledig ingevuld verstuurd is en de inschrijving officieel door ons -per mail- bevestigd is. Daarna ontvang je alle praktische informatie over de locatie, de vluchtgegevens, betalingsinformatie, annuleringsvoorwaarden en een uitgebreide paklijst. 

"Deze nascholing had ik voor geen goud willen wissen. Wat een eyeopeners.

"Dit gaat mijn patiënten echt helpen, maar ook mijzelf persoonlijk".

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

 [  OTRO Elements care ]            [  info@otroelementscare.nl  ]         [  +31-(0)6-34132254  ]  

bottom of page