top of page
otro checco_edited.jpg

visie Otro Elements Care

2019

"Be the change you want to see in the world", Mahatma Gandhi​

De OTRO Elements Care Foundation is een prachtige samenwerking tussen drie bevriende artsen; twee huisartsen en een psychiater. Wij, Raymond Landgraaf, Elkana Waarsenburg en Rogier Hoenders voelen ons verbonden in de ontdekkingstocht om als mens en dokter en maatschappij gezonder te leven. Door bij te dragen aan nieuwe oplossingen voor de huidige gezondheidszorg, (her)verbinden met onszelf, de ander, het moment en de natuur. Dit o.a. door voedzame voeding, beweging en ontspanning, slaap en zingeving. Dit zijn in onze ogen de basis ingrediënten voor en gezond lichaam en geest. Dit is waar de OTRO Elements Care Foundation voor staat.  

"The good physician treats the disease; the great physician treats the patient who has the disease". 


Met onze medische geaccrediteerde nascholingen willen wij graag een constructieve en positieve bijdrage leveren aan de gezondheidszorg voor zowel patiënten als artsen. Wij dragen graag bij aan het opbouwen en behouden van een gezonde leef- en werkomgeving voor iedereen. Vooralsnog richten wij ons -als back-to-basic onderwijsinstituut- op huisartsen en medisch specialisten. 

Onze nascholingen vormen een verfrissende mix van innovatieve projecten, professionele intervisie, authentieke sprekers, nieuwe wetenschappelijk onderbouwde- inzichten in combinatie met aandacht voor persoonlijke groei, eigen vitaliteit en behoud van de individuele balans. Dat alles in een inspirerende, ruige en pure omgeving. 

Op deze manier hopen wij nieuwe oplossingen voor de huidige gezondheidszorg te bieden en de draag- en veerkracht, het welzijn en de gezondheid van artsen te vergroten en hen te voorzien van handige methodes om ook hun patiënten verder op weg te helpen. 

  • Hoe kunnen we het plezier in ons vak hervinden en behouden ondanks alle zakelijke en persoonlijke uitdagingen waar we voor staan?  

  • Hoe behouden we onze patiëntenpopulatie en onszelf fit, gezond en in balans?  

  • Hoe geven we binnen beperkte tijd nuttige leefstijladviezen die leiden tot duurzame gedragsverandering?  

"The good physician treats patients well; the great physician treats himself even better". 

Main Logo WHITE.png
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

 [  OTRO Elements care ]            [  info@otroelementscare.nl  ]          [ +31-(0)6-34132254  ]  

bottom of page